У Києві пройде Фестиваль рівності, який організовує ЛГБТ спільнота на підтримку людей нетрадиційної організації у Львові. Про це в соціальній мережі Facebook повідомляють організатори заходу. Точну дату Фестивалю рівності поки не називається.

"Шановні, поспішаємо повідомити, що ми збираємося провести Фестиваль Рівності в Києві на підтримку Львова. Ми покажемо все, що не змогли показати в рамках фестивалю у Львові через напад праворадикалів. Слідкуйте за анонсами. Чекаємо Вас", - пишуть організатори.

Нагадаємо, що у Львові суд заборонив проведення будь-яких акцій 19 березня, серед заборонених акції опинився і ЛГБТ-фестиваль.

Читайте також: "Свободівець" назвав організаторів ЛГБТ-маршу дегенератами

Представники ЛГБТ-спільноти вдень ​​все-таки зібралися в будівлі готелю Дністер, де повинні були проходити заходи в рамках Фестивалю рівності. Близько 300 молодих людей, прихильників праворадикальних організацій, завадили учасникам акції у проведенні Фестивалю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли учасники ЛГБТ-фестивалю стали залишати будівлю, люди, які зібралися під будівлею готелю почали кидати в них камінням і вибуховими пакетами. Захід було зірвано.