Сьогодні, 8 квітня під будівлею Адміністрації президента України знову зібрався Автомайдан, який вимагає зустрічі з президентом Петром Порошенком.

Активісти запалили шини посеред вулиці. Поліція намагалися їх загасити,але не вийшло. Через це чимало людей і вся вулиця вкрита білим порошком. Також на одному з автомобілів привезли саморобну шибеницю.

"Автомайдан України знову разом! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог! Досить терпіти сепаратистів при владі, занадто багато помилок було зроблено за останній час!", - ідеться на сторінці Автомайдану у Facebook.

Читайте також: Автомайдан в Харкові протестує проти "діамантового прокурора" (фото)

До місця проведення акції прибуло кілька сотень правоохоронців. Є перші відомості про сутички та бійки активістів з поліцією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще