Український рок-гурт "Океан Ельзи" готується до світового турне. В рамках гастролей музиканти відвідають три країни, серед яких Вірменія та Білорусь.

Розпочне свій тур Вакарчук та команда з Вінниці та Дніпропетровська. Концерти у цих містах відбудуться 21 та 28 травня. 1 червня гурт виступить у столиці Вірменії, Єревані, а потім будуть п'ять українських міст, в тому числі у Київ.

"Почнемо репетиції зі старих пісень, які не грали три-чотири роки. Будемо грати і зовсім старі призабуті композиції - з першого альбому", - прокоментував майбутній тур клавішник "Океану Ельзи" Мілош Єліч.

Закінчаться гастролі українських музикантів 10 грудня у Білорусі. На стадіоні "Мінськ Арена" Вакарчук відіграє фінальний концерт року.

Читайте також: Володимир Горянський відкриває новий ресторан

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зазначимо, що вартість найдешевшого квитка на концерт складає 200 гривень. За таке суму можна подивитись на "ОЕ" у Сумах. Вартість квитка у столичну фан-зону поки складає 650 гривень.