Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес не дає другого шансу жодному наставнику. Зінедін Зідан, якого ще тиждень тому боготворили за перемогу над "Барселоною", може втратити роботу після невдачі у Лізі Чемпіонів.

"Реал" здивував шанувальників і усю футбольну Європу, програвши у середу німецькому "Вольфсбургу" з рахунком 2:0. Бос "вершкових" поставив чіткий ультиматум чинному тренеру Зідану - вихід у півфінал будь-якою ціною, або забирайся геть.

На місце Зідана вже навіть знайшли заміну. "Реал" звернувся до Жозе Моурінью, який вже працював із колективом з 2010 по 2013 роки, і пішов зі скандалом. Португальця хотіли бачити у "Манчестер Юнайтед", але з кожним днем інтерес дияволів до "Особливого" гасне, пише Mirror.

Зазначимо, що по ходу цього сезону Зідан замінив невдаху Рафаеля Бенітеса, якого взагалі незрозуміло навіщо запросили. Влітку іспанець замінив тріумфатора Ліги Чемпіонів 2014 року Карло Анчелотті.

Читайте також: Нападник "Атлетіко" Торрес розплакався через червону картку

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, Моурінью має пропозиції не лише від МЮ та "Реала". Нещодавно йому телефонували боси "Валенсії", а у міланському "Інтері" він завжди буде улюбленцем публіки. Також можливий варіант, що 53-річний тренер очолить ПСЖ у разі, якщо Лоран Блан захоче змінити обстановку.