Начальник управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький під час брифінгу розповів, що на Донбасі під час протистояння з бійцями АТО загинули 103 кадрових військових зі Збройних сил РФ.

Це ще раз підтверджує факт присутності і втручання Росії в дестабілізацію ситуації на сході України, не дивлячись на те, що в офіційних позиціях від цього дистанціюються. Скібіцький уточнює, що данні розвідки свідчать також про те, що 98 російських військових отримали важкі поранення, повідомляє 112-Україна.

Незважаючи на озвучені Міноборони цифри, в Росії така інформація залишається засекреченою в зв'язку зі спеціальним указом президента Володимира Путіна. Для того, щоб ця інформація ніколи не просочилася, російське командування "списує" бойові втрати і планує побудувати спеціальні місця для поховань жертв протистоянь між російськими військовими та бійцями АТО.

Другий спосіб, завдяки якому приховують втрати на Донбасі серед російських військових, є проведення навчань. Російське командування повідомляє, що при проведенні таких навчань гинуть військові.

Читайте також: Спікер Держдуми погрожує виграти війну з Україною за чотири дні

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що недавно президент Петро Порошенко заявляв, що на Донбасі воюють близько п'яти тисяч російських військових.