Сьогодні лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко привів під будівлю Кабінету міністрів трьох корів і доярок. Це не могло залишити без уваги соціальні мережі, які відразу відреагували іронічним тролінгом нам майстром епатажних витівок Ляшком.

У мережі відразу визнали, що поцілунок Олега Ляшка і однією з корів по праву вважається проявом любові і турботи. Відомо, що одного разу він хотів провести тварину в Раду, по відношенню до Кабміну і міністрів у нього сміливості забракло на таке. Незважаючи на хороші мотиви політика, а саме вимога від міністрів знизити закупівельну ціну на молоко, він став героєм дотепних жартів про "любов з коровами".

"Влада корів боїться. А я їх люблю", - зізнається на своїй сторінці в Facebook Ляшко, а його заступник Андрій Лозовий написав п'єсу про корову Зульфію.

Деякі користувачі жартували, що замість корови міг виявитися бичок, нібито згадуючи минулі курйозні скандали Олега Ляшка.

Читайте також: Ляшко залишив вила і взявся за корів (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Олег Ляшко поділився на своїй сторінці фотографією з доярками, яких назвав "українськими моделями" і обіцяв їх завести в Кабмін.