Голкіпер маловідомого футбольного клубу "Тефана" з Таїті і національної збірної країни Мікаель Рош зумів отримати світову славу. Але цьому посприяла не його блискуча гра, а курйозний гол у власні ворота.

Відео з шедевральним голом набирає популярності серед користувачів мережі. Він, можливо, став самим безглуздим в історії футболу.

33-річний Рош отримав м'яч від гравця своєї команди після вкидання з-за бокової лінії. Воротаря ніхто з футболістів суперника особливо не пресингував, щоб він запанікував і вибив м'яч. Але Рош вирішив вдарити м'яч з гострого кута поперек поля. Після цього він полетів прямо в сітку власних воріт.

Читайте також: Тренер "Вольфсбурга" зневажливо назвав Марсело актором (відео)

У тому матчі його команда все ж здобула впевнену перемогу з рахунком 6-1. А єдиний забитим м'ячем в активі суперника став гол Роша.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, це не єдиний антидосягнень Мікаеля Роша. Під час Кубку конфедерацій 2013 року в Бразилії воротар пропустив 10 "сухих" м'ячів від збірної Іспанії. Це стало антирекордом для збірної Таїті.