Директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища столичної мерії Дмитро Білоцерківець сьогодні отримав марганцівкою в обличчя від одного з власників київських МАФів.

"Марганцівку відмиємо, нічого страшного. Мене таких не залякаєш, навіть коли загрожують особистої розправою, принципово не звертаю на це увагу", - написав народний депутат на своїй сторінці в Facebook і підкреслив, що це не стане перешкодою на шляху боротьби з кіосками.

Раніше Білоцерківець пропонував два варіанти вирішення проблеми зі столичними МАФами: категорично заборонити продаж алкоголю або підняти оплату коефіцієнта на продаж алкоголю до максимального. У другому випадку це буде швидше обмеження, ніж заборона.

Відомо, що сьогодні вступає в силу Постанова про заборону торгувати спиртними напоями в кіосках. Це питання останнім часом викликає неоднозначну реакцію з боку власників МАФів. Наприклад, на 23 березня під час спроби демонтувати кіоск його власник поранив двох співробітників комунальної служби.У одного чоловіка залишилася пошкодженою скроня, в іншого - лоб.

Читайте також: У Києві знесуть 1 500 МАФів

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що 17 березня Київська міська рада заборонила продавати алкогольні напої в МАФах. Якщо власники не укладуть договори про утримання МАФів, то їх демонтують з 1 травня 2016 року.