Міністр культури Португалії Жоао Соареш пішов у відставку після того, як написав на своєму Facebook, що готовий дати ляпаса журналістам, які, на його думку, звели на нього наклеп. Про це пише Бі-бі-сі.

Соареш написав у Facebook, що готовий дати "цілющого ляпаса" двом журналістам, які висвітлили статтю в одній із місцевих газет про те, що міністр є некомпетентним та поводить себе зухвало. Спочатку таке повідомлення викликало багато критики та суперечок під повідомленням, а згодом до дискусії долучився і прем'єр – міністр Антоніо Коста, який вдався до публічної критики свого підопічного, змусивши подати його у відставку.

Читати також: Мексиканські лікарі сфотографувалися з "трофейним" немовлям (фото)

Відомо й те, що міністр культури Соареш не гребував використовувати достатньо грубу лексику, звинувачуючи журналістів, обіймаючи при цьому посаду очільника португальської культури.

Нагадаємо, раніше португальські лікарі виступили проти евтаназії, заявивши, що не братимуть участі в пропаганді "смерті".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще