Активістка проекту "Сильні громади Донеччини" повідомила, що завтра громадяни відразу десяти міст Донбасу вийдуть на протест проти міліціонерів-хабарників, які не пройшли переатестацію в Національній поліції. Про це Середа написала на своїй сторінці в Facebook.

"У неділю, міста Донецької області знову об'єднаються вирішенням спільної проблеми. 10 квітня майже десять міст доєднаються до збору підписів громадян проти ініціативи керівництва МВС України направляти для служби на Донбас працівників колишньої міліції, що не змогли пройти переатестацію до нової Національної поліції України. Міста знову об'єднують сил, щоб донести думку про те, що наш регіон не є полігоном для перевиховання працівників, що зганьбили себе і довели свою нездатність виконувати покладену на них місію", - повідомила Середа.

Читати також: Сепаратисти замінували дороги на маріупольському напрямку

Відомо також, що під час акції можна буде поставити свій підпис за запровадження прямого залізничного сполучення з Івано-Франківськом, що, на думку активістів, допоможе покращити культурний обмін між регіонами країни та полегшить життя захисників з АТО, оскільки зараз бійці змушені змінювати відразу кілька потягів, щоб добратися додому.

"У Слов'янську збір підписів відбуватиметься на центральній площі міста з 15.00 до 17.00 години. Підписані звернення активісти руху направлять вищому керівництву держави, а також в профільні міністерства та відомства України. Кожен з вас може долучитися до покращення життя вже завтра!"- наголосила Середа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Києві понад 80% працівників вищого керівництва поліції не пройшли переатестацію.