Зірка жіночих боїв без правил Ронда Роузі та популярний гравець американського футболу Оделл Бекхем молодший зустрілись у дебютному випуску програми Face 2 Face. Спортсмени поспілкувались у неформальній обстановці та прокоментували відверті фотографії одне одного.

Почалась розмова з комп'ютерних ігор, адже і Роузі і Бекхем є обличчями канадського розробника EA Sports. Ронда прикрашає обкладинку симулятору боїв UFC 2, а силует Оделла у формі є візиткою гри Madden 16.

Після цього зіркові спортсмени перейшли до більш інтимних питань. Дівчина-боєць розповіла, що ходила понад 14 годин лише з фарбою на тілі заради ексклюзивних фото. Вона також з'являлась на обкладинці популярного у США журналу Sport Illustrated. Бекхем був на першій сторінці журналу ESPN у чому мати народила.

Загалом розмова проходила у дуже приємній та невимушеній обстановці. Ронда розповіла про тонкощі битви поглядів перед боєм із суперником. А Оделл розповів про давню дружбу із канадським репером Дрейком. Хлопці, виявляється, живуть разом.

Читайте також: Воротар відзначився найбезглуздішим автоголом (відео)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно організатори змішаних боїв UFC, в яких бере участь Роузі, заявили, що мають намір подати заявку до Міжнародного олімпійського комітету. Криваві єдиноборства набувають все більшої популярності.