У китайському заповіднику в провінції Юньнань стався напад дикої природи на людей. Слон із позивним Жу Сю Ня кинувся на людей та травмував одного з чоловіків.

Як пише BBC, троє чоловіків ремонтували електронну проводку у заповіднику. Дикій тварині, як господарю території, не сподобалось, що хтось потривожив її спокій. Він почав лупцювати бідолашних робочих. Двом з них вдалося втекти, а третій із серйозними травмами потрапив до лікарні.

Цікаво, що це вже не перший випадок буйства слона Жу Сю Ня. Нещодавно він розтрощив десяток автомобілів, які припаркували гості заповідника біля його володінь.

Зазначимо, що заповідник Юньнань є єдиним місцем проживання слонів у Китаї. В ньому мешкають близько 300 особин азійських слонів, та усі вони суворо охороняються захисниками природи.

Читайте також: Акула з'їла іншу акулу та стала зіркою інтернету (відео)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно акула з Південної Кореї стала зіркою інтернету завдяки канібалізму. Вона, перебуваючи в акваріумі, з'їла іншу акулу.