У Мексиці затримали Бренду Дельгадо, єдину жінку зі списку ФБР десяти найнебезпечніших злочинців. Цю інформацію передає CNN. На сайті бюро також позначили, що її вже спіймали.

За версією правоохоронних органів, 33-річна Бренда відповідальна за організацію вбивства подруги свого колишнього хлопця. Злочин вона готувала кілька місяців. Після вбивства 2 вересня вона залишила американський штат Техас і виїхала до Мексики. Затримали жінку-вбивцю в мексиканському місті Торреоні. Делгадо не чинила опору, повідомляє CNN.

Список з 10 найбільш розшукуваних злочинців ФБР створили у 1950 році. Дельгадо посідала дев'яте місце. Вона єдина жінка в цьому кримінальному "топ-10". У США їй загрожує смертна кара. За інформацію, яка допомогла б піймати Дельгадо, ФБР обіцяло нагороду в $100 тис. Проте поки невідомо, чи отримає хтось ці гроші.

Читайте також: В аеропорту впіймали відомого злочинця з Росії

Нагадаємо, нещодавно у Києві заарештували зловмисника, який забив до смерті вагітну жінку. До злочину причетний 42-річний житель Черкащини. 6 лютого близько 3 години ночі на вулиці Борщагівській між ним і жінкою виник конфлікт, під час якого підозрюваний палицею завдав 35-річній вагітній жінці кілька ударів по голові. Від отриманих травм жінка, яка перебувала на 19 тижні вагітності, померла в лікарні швидкої медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще