Американський виробник електромобілів Tesla зірвав куш після анонсу нової моделі Model 3. Компанія розпочне випуск нової автівки лише наприкінці 2017 року, але вже зараз заробила 325 млн доларів.

Цікаво, що усі гроші корпорація зібрала з попереднього продажу автівок. При чому Tesla його розпочала лише тиждень тому. Компанія Елона Маска бере з майбутніх покупців задаток у розмірі тисячі доларів, а бажаючих отримати екологічно чисте авто назбиралося 325 тисяч.

Вартість базової комплектації Model 3 складатиме 35 тисяч доларів. Якщо помножити цю суму на кількість замовлень, то Tesla може бути впевненою у прибутку, який сягає 14 млрд. І це все після одного лише анонсу та без виробництва самих машин.

Зазначимо, що нова Tesla орієнтується саме на бюджетний ринок, адже попередні моделі коштували щонайменше 70 тисяч доларів. У Model 3 будуть непогані технічні характеристики - машина розганяється до сотні кілометрів на годину усього за 6 секунд.

Читайте також: Седаном Tesla Model S зможуть управляти "силою думки"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно компанія Touch Titans розробила пристрій, який дасть змогу керувати Tesla Model S однією лише силою думки. Власнику автівки достатньо одягнути шолом, який зчитує указівки та керує машиною.