Користувачів соцмережі обурив пост Маші Симович про те, що вона "хапонула" шматок Труханового острова і планує його роздавати в оренду, а також образливі висловлювання дівчини про бійців АТО. Пост Симович з'явився у Facebok 8 квітня.

"Друзяки! Є пропозиція)) ми тут хапнули кусок Труханового острова у довготривалу оренду) зараз б'ємо сектори. Цікавить все. Від рестораторів до фудтраків, семінарщиків, і тд. Це молодіжний кемпінг. Аля 70-ті. Автобуси які-хочите))) Айда. Можна на травневих підняти грошей і покращити ваш добробут:) це дивовижне місце, впевнена, у нас з вами вийде маленький Рай:)", - написала Симович.

На перший коментар, в якому говорили про табір для дітей учасників АТО, Симович відписала, що подібного на острові не буде. "Дітей атошників там не буде, я не спонсорую безмозгих, вибач... ця війна олігархічна і відстоювати ціною своїх життів хазарйо – не моє. Я рада коли хазарйо саме себе душить, і хер я рипнусь, якщо їх почнуть давити як у всі часи. А це буде... Чекаю різню з інтересом;)))", - написала "власниця" землі на Трухановому.

Користувачів соцмережі такі слова обурили, її пост поширюють і радять "вдавитися землею", "утопити в Дніпрі". На пост Симович, яка "за бабло і документи … хапнула землі", відреагував депутат Київради від "Самопомочі" Сергій Гусовський.

"Суботній ранок для київської спільноти видався жвавим. Якась Маша Симович повідомила, що "хапнула" шмат Труханова острова і збирається "на майских поднять денег". При цьому в коментарях викладає свої думки про дітей атошників і про "хазарьё". Ми терміново з'ясуємо і в Київраді, і в Київземлі, чи йшлося останнім часом про виділення землі на Трухановому. Подальші дії будуть простими і влучними. Не хвилюйтеся. Гарних вам вихідних", - написав депутат.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читайте також: КМДА відбере власність у недбалих господарів

Користувачі соцмережі ідентифікували Симович як дочку диригента симфонічного оркестру Ігоря Симовича і професора консерваторії Таїсії Мороз, також відому як Маша Черрі. Згідно з даними ресурсу youcontrol.com.ua, які публікують у мережі, угода, ймовірно, оформлена фірмою ТОВ "Релакс-Ейр" (Relax-Air), яку заснували Ганна-Марія Симович та громадянин РФ Єгор Привалов.