Американцю Уейну Аллену Хантсмену загрожує двадцятирічне ув'язнення та штраф, розміром 60 мільйонів доларів, через відео, яке він зробив на фоні пожежі в Каліфорнії. Про це пише видання gazeta.ua.

Виявилось, що зловмисник самостійно розпалив два багаття, а потім зняв відео, на якому він "красується" між осередками загоряння. Однак цього йому виявилось замало і він вирішив похизуватися відеороликом ще й перед своїм сусідом. Сусід не розгубився: він відразу повідомив про підпал лісових угідь та винуватця загоряння. Протягом години Хантсмена затримала місцева поліція, його судили та присудили величезний штраф і 20-річний термін ув'язнення за "особливо цинічне селфі".

Читати також: Американець сяде в тюрму за фейкову сторінку в Facebook

Нагадаємо, Каліфорнія вважається зоною підвищеного ризику виникнення пожеж. У 2014 році тут відбулась одна із найбільш пожеж, яка знищила рекордну кількість лісових угідь та чимало житлових будівель.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще