Для власників ігрової консолі Playstation 4 вийшло оновлення системи версії 3.5, разом з яким кілька приємних бонусів. Відтепер в улюблені ігри можна буде грати і на звичайних комп'ютерах на операційних системах Windows та Mac.

Однак не слід радіти тим, хто не має найсучаснішої консолі, а хоче просто так пограти у провідні ігри на Playstation. Сервіс, який має назву Remote Play, створений для того, щоб геймери мали доступ до ігор за тисячі кілометрів від консолі, пише Gamespot.

Таким чином власник Playstation 4 може інсталювати спеціальну програму на комп'ютер і насолоджуватися іграми у будь-якій точці планети зі своєї домашньої приставки. Ігри будуть доступні з максимальним розширенням картинки 720p. Також варто не забути із собою фірмовий геймпад від Playstation, але можна пограти і за допомогою клавіатури та миші.

Читайте також: Геймерів навчать заробляти на Dota2 та Hearthstone

Зазначимо, що сервіс віддаленого геймінгу Remote Play від Sony існує вже довгий час. До того, як днями раніше вийти на ПК, він був доступний для смартфонів Xperia, а також для портативних консолей PS Vita.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще