Неймовірного розміру щура спіймав 58-річний працівник компанії з контролю над тваринами на ім'я Джефф Салліван. Він побачив гризуна, довжина якого сягає 60 сантиметрів.

За інформацією Mirror, цей щур є найбільшим у 18-річний кар'єрі Джеффа. Він присягається, що ніколи у житті не бачив нічого подібного. Його викликали для піймання монстру мешканці селища Гамберстон, які скаржились зі страшними криками на гризуна.

"Спочатку я не повірив, що щур настільки великий. Багато підлітків знаходять мертвих гризунів, а за допомогою фотомонтажу змінюють їхній розмір. Але ця тварина дійсно найстрашніша, яку я бачив", - емоційно розповів Джефф.

Окрім велетенських розмірів, щур мав неймовірні зуби, а особливо нижні. Вони, здається, здатні вбити будь-яку істоту.

Читайте також: Азійський слон побив китайців

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Салліван спіймав щура за допомогою цілком гуманної пастки, але тварина все одно загинула. Вони є переносниками сотень різних захворювань, а також можуть напасти та вбити дитину, або домашнього улюбленця.