Ера популярності іграшки йо-йо в Україні вже минула, але у світі вона ще користується неймовірним попитом. Деякі люди вважають себе справжніми спортсменами, а їхні трюки із мотузкою просто вражають.

Звичне йо-йо мала досить просту конструкцію - мотузка кріпиться до штанги, яка тримає два кола. Але інженери розробили апгрейд іграшки для більшого ефекту трюків. Тепер штанга обертається навколо себе завдяки маленьким кулькам усередині.

Один із виробників нескладної іграшки показав усю складність її виготовлення. Розробники враховують усі побажання майстрів йо-йо та дарують їм ідеальну іграшку. Окрім новітньої технології обертання штанги, сучасне йо-йо має і вдосконалені фізичні параметри - іграшка тепер є більш слухняною.

Читайте також: На Манхеттені з'явиться "Вулик" для безпілотників (фото)

Для багатьох українців йо-йо була іграшкою на кілька тижнів, або максимум місяців. Однак професійне заняття трюками йо-йо дає можливість світовим майстрам заробляти гонорари, порівняні з професійними спортсменами. Сама іграшка, до слова, також може коштувати не одну сотню доларів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще