Музей Ван Гога в Амстердамі опублікував в інтернеті 1800 робіт різних паризьких художників. Це, в основному, постери і гравюри. Тут виставили роботи, які дуже чутливі до дії світла, тому їх не можна виставляти на традиційній виставці.

Користувачі можуть завантажити кожну роботу у гарній якості. Також можна прочитати докладну історію про неї. В онлайн-доступ їх виклали, щоб твори мистецтва не пропадали в сховищах музею.

Ці роботи художників відображають паризьке життя кінця XIX століття. Тут представлені такі майстри, як Анрі Тулуз-Лотрек, Фелікс Валлотон і Жан Едуард Вюйар.

Читайте також: Британець підсвітив пустелю 50 тис вогників (фото)

Практично всі французькі модерністи того періоду експериментували з літографією. Це спосіб друку, при якому фарба під тиском переноситься з плоскою друкованої форми на папір. Їх роботи широко представлені в експозиції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Тут є обкладинки журналів, календарі, театральний програми, меню, карикатури і багато іншого. Також на сайті доступна вся експозиція музею. Представлено багато робіт і відомого голландського художника Ван Гога. Всього онлайн-експозиція налічує більше 3500 робіт.