Колишньому депутату від ВО "Свобода" Василю Кочубею його ж однопартійці влаштували люстрацію через сміттєвий бак, нагадавши про вихід із партії та підтримку мера-регіонала. Про це пишуть brovary.pravo-znaty.org.ua.

Вчора Кочубей в Броварах в приміщенні міського клубу вирішив прозвітувати перед виборцями про зроблену роботу, однак це зробити йому так і не вдалося: колишні соратники та молодь із ВГО "Сокіл" вивели депутата на вулицю, де кинули у сміттєвий бак, попередньо "прикрасивши" його роздрукованими фотографіями Кочубея-тушки. На допомогу депутату кинувся його охоронець, однак між ним та "свободівцями" виникла бійка, в результаті якої охоронцю розбили носа, а Кочубея таки кинули в смітник.

Читати також: На Банковій вимагають закрити офшори Порошенка

Зрештою, охоронець відвів депутата до автівки, звідкіля дістав телескопічну металеві палицю, для того, щоб захиститись від нападників. Свободійвці ж вимагали, щоб Кочубей склав мандат депутата, вигукуючи при цьому "Ти зрадив своїх побратимів, пиши заяву!".

Нагадаємо, свого часу Кочубея облили зеленкою за те, що той зрадив партію, від якої балотувався і підтримав мера-регіонала.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще