Сьогодні в Луганській області вбили командира батальйону "Привид" Олексія Мозгового. Про це повідомили Lifenews і РИА Новости.

"На трасі між Луганськом і містом Алчевськ, де базується бригада, організували засідку, невідомі обстріляли джип, в якому Мозковий їхав з охороною. Він отримав серйозні поранення і помер на місці. Також постраждали пасажири машини, їхній стан зараз уточнюють", - повідомив представник банди Мозгового.

У машині з Мозговим була його секретар Ганна і кілька терористів. Їх розстріляли із стрілецької зброї, зокрема, кулемета. Бойовики ЛНР повідомляють про сімох загиблих.

За місяць до загибелі сепаратиста в Лисичанську партизани розстріляли його машину, але тоді в автомобілі замість нього були тільки його представники.

Читайте по темі: На Хмельниччині терористові "Фімі" дали 10 років в'язниці

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що терорист Олексій Мозговий зібрав і очолив механізований бригаду "Привид" у серпні 2014 року. Відтоді його батальйон брав активну участь у бойових діях в найгарячіших точках Донбасу, зокрема під час подій під Дебальцевим.