Пиво є одним з найулюбленіших напоїв українців, а на його якість споживачі звертають велику увагу. Як би багатьом шанувальником хмільного напою не хотілось пити особливий продукт, варто зміритись, що левова частка вітчизняних виробників варять його на річній воді.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк пише "Вечірній Київ", навіть ті заводи, що мають власні свердловини, використовують воду з місцевих річок, а з-під землі її качають лише в поодиноких випадках. Така ж ситуація і на київському пивоварному заводі.
"З самого початку наш завод планував використовувати річну воду. Ми маємо потужні технології очистки, тож у якості води можна не сумніватися. Головна сировина для пива проходить кілька етапів попередньої підготовки", - розповів про тонкощі пивоваріння співробітник заводу.
Крім того, на столичному підприємстві використовують воду не з Дніпра, а з Десни. Як розповіли на заводі, деснянська вода набагато краща і смачніша. Взагалі вона вважається однією з найякісніших в Україні.
Читайте також: Влада заборонить продавати алкоголь у дні державних свят
Нещодавно політики прийняли закон, який обмежує продаж алкоголю у кіосках. На свята складно буде купити не лише важкий алкоголь, а й навіть пиво.