Журналіст Роман Бочкала розповів про те, як українці назвали захисників промислової зони Авдіївки, які вже протягом тривалого часу не здають свої позиції ворогу. Про це Бочкала написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні почув, як називають українських воїнів, що утримують Авдіївску промзону – промберги.

Зараз там десантники 81 бригади. Кожен день у хлопців поранені. В основному травми осколкові. А якщо кульові, то дуже важкі. Але більшість, у кого поранення легкі і навіть середнього ступеня тяжкості, від госпіталізації відмовляються. Повідомлення про те, що нібито українські військові поступилися частиною промзони не мають під собою сенсу. Не вірте брехні. Навпаки, розширили контрольовану територію. Противник знищується з пролетарською ненавистю. А саме - батальйон сомалі пришилепкуватого гіві. По той бік вже просто не знають, що робити з цими хлопцями з крові і металу. Промберги, не інакше", - написав Бочкала.

Читати також: На Ясинувату та Авдіївку йдуть танки

Нагадаємо, сьогодні прес-центр АТО повідомив, що по Авдіївці завдали рекордну кількість ударів: стрілили з танків та мінометів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще