Новий тренд виник у британський тюрмах. Ув'язнені накурюються спайсом до напівсмерті заради того, щоб отримати його безкоштовно, а також стати крутим в очах авторитетів.

Як пише Mirror, гра має назву £50 challenge. Саме 50 фунтів треба заплатити на британському наркоринку для того, щоб отримати порцію хімічної суміші вагою в один грам.

Гра, а також її правила є дуже простими. В'язень повинен викурити грам спайсу та залишитись живим та при свідомості. Якщо він виконає цей подвиг без наслідків, то отримає порцію безкоштовно. Таким чином, маючи міцне здоров'я можна регулярно курити на халяву та перебувати у світі ілюзій та галюцинацій.

Агентства по боротьбі з наркотиками Сполученого Королівства занепокоєні такою грою. Вони пообіцяли застосувати усі можливі санкцій по відношенню до організаторів, але повністю вилучити спайс з в'язниць неможливо. Британські зони не є виключенням і в них також процвітає наркобізнес.

"Людина має бути вкрай безглуздою, щоб скурити цілий грам спайсу. Від такої дози можна померти, і, на жаль, бували випадки, коли зеків відкачували лікарі", - прокоментував явище один із працівників зони.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Річ у тім, що люди, які здатні скурити спайс на 50 фунтів за раз стають зірками у в'язницях. Вони отримають доступ до "богемного" життя у в'язниці, а також стають друзями кримінальних авторитетів.

Читайте також: Українців відкрито запрошують в Росію торгувати наркотиками

Зазначимо, що в Україні спайс також користався попитом свого часу. Цей хімічний наркотик має непередбачені наслідки. Після його вживання з наркоманами коїлись справжні дива, які нерідко закінчувались жахливою смертю.