У ніч на сьогодні жителі Маріуполя протягом декількох годин спостерігали над містом невпізнаний літаючий об'єкт. Сьогодні в мережі з'явилося відео цього "НЛО".

Об'єкт "завис" у районі залізничного вокзалу в декількох сотнях метрів над землею і складався з однієї центральної "кулі", яка світилась яскраво і декількох периферійних. Як повідомляє агентство УНН з посиланням на заяву очевидця Миколи Рябченка, "куля" над містом була помічена опівночі.

"Близько 12 ночі я побачив цей об'єкт. Я не знаю, що це таке. На безпілотник не схожий, тому що об'єкт не рухався, а просто висів, як гірлянда на ялинці", - зазначив Рябченко. Очевидець розповів, що відразу подзвонив друзям до Кривого Рогу, уточнити чи бачать вони таку ж кулю в небі.

"Я подумав - може це сузір'я? І подзвонив своїм ... Вони сказали, що нічого такого у них немає. Це точно означає, що об'єкт - ні небесне тіло, ні комета, ні зірка, ні планета", - цитує місцевого жителя агентство УНН.

Читайте також: Гілларі Клінтон пообіцяла розсекретити матеріали про НЛО

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Від будь-яких висновків відмовився і прес-секретар оперативно-тактичної групи Сектора М (Маріуполь) Олександр Кідсфатер.

"Це точно не безпілотник, тому що ми контролюємо весь повітряний простір над Маріуполем. І якщо ворожий безпілотник до нас залетить - ми обов'язково його зіб'ємо. Так, що сказати, що це було, я не можу", - прокоментував ситуацію Кіндсфатер.