У неділю вранці в київському районі Оболонь на подвір'ї одного з будинків було знайдено труп чоловіка, загорнутий в ковдру. Тіло виявили місцеві жителі, які вигулювали вранці собак.

За попередньою інформацією, чоловік був убитий. На місці жорстокого вбивства працюють криміналісти, експерти-кінологи.

Все це сталося у дворі житлового будинку по вулиці Полярній, 3. За словами правоохоронців, їм поки не вдалося встановити особу загиблого. Обличчя потерпілого сильно понівечене. На тілі багато синців і саден. Крім того, на загиблому не було одягу. За попередньою інформацією, на вигляд чоловікові близько 30-40 років.

Читайте також: Кияни вимагають штрафувати собачників

"Точну причину смерті людини повинні встановити після розтину медичні експерти. Зараз на місці працюють слідчі і криміналісти. Вони опитують можливих свідків вбивства. Так само там працюють кінологи з собакою", - повідомили в столичній поліції.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще