Лобода показала свою п'ятирічну доньку

Українська співачка Світлана Лобода ніжно привітала свою дочку з днем ​​народження та показала її своїм прихильникам.

Дочці виконавиці Світлани Лободи і хореографа Андрія Царя, Єві, вчора, 9 квітня, виповнилось п'ять років.

На честь такого особливого дня зоряна мама поділилася з шанувальниками декількома фотографіями своєї чарівної дівчинки. До того ж LOBODA присвятила донечці зворушливі рядки:

"Моє улюблена малятко тобі сьогодні 5 і ти така доросла. Життя йде, і я кожен день говорю "спасибі "за тебя. Вночі цілувала твої ручки і просила небо допомагати тобі і оберігати тебе. Будь щаслива , будь здорова. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки хороші люди. Я завжди буду поруч. Завжди. Люблю ", - написала Світлана на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Майлі Сайрус роздряпали лице (фото)

Світлана Лобода - українська співачка, ведуча, автор пісень, дизайнер власної марки "F *ck 'n' macho", колишня солістка групи "ВІА Гра", заслужена артистка Українита улюблениця мільйонів слухачів не тільки в Україні, а і далеко за її межами.