Кияни та гості міста зможуть залишати свої повідомлення на карті щасливих місць Map Me Happy. На ній можна відмічати місця, пов'язані з приємними та щасливими митями життя. Проект створили культурні менеджери двох організацій: CANactions та Європейської асоціації географів, пише Dreamkyiv.

Проект Map Me Happy створений для того, щоб допомагати людям помічати хороше та розвивати публічні простори міста. Планується, що завдяки карті городяни зможуть позначати свій позитивний досвід використання громадських місць. Таким чином, з'явиться можливість порівнювати інтереси містян із планом розвитку Києва.

Читайте також: На Київському пивзаводі варять пиво з річкової води

Зараз на карту нанесено вже близько 220 щасливих місць Києва. Користувачі можуть або переглядати їх усі одразу, або фільтрувати. На карті є такі фільтри: "візуальні відчуття", "звукові відчуття", "тілесні відчуття", "запахи", "міркування". Кожну з обраних точок можна вподобати та прокоментувати.

Щоб нанести свою точку, треба натиснути на кнопку Map Here, пройти легку реєстрацію через соціальні мережі та описати місце, яке ви хочете додати. Кожну локацію бажано супроводжувати фотографіями. Карта Map Me Happy глобальна, тому ініціатори сподіваються, що в майбутньому проект пошириться і на інші міста.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще