Креативні розробники створили комп'ютерну гру за мотивами легендарної Mortal Kombat, яка має назву Science Kombat. В ній персонажами є не вигадані Скорпіон або Саб-Зіро, а великі світові вчені, які змінили наш світ.

На вибір гравцю пропонуються кілька відомих мислителів, серед яких є Стівен Хокінг, Піфагор, Марія Кюрі, Алан Тьюрінг, Чарльз Дарвін, Нікола Тесла, Ісаак Ньютон та Альберт Ейнштейн. Кожен з них має особливі здібності, згідно зі своєю сферою діяльності, які можна застосовувати разом зі стандартними ударами руками та ногами (у випадку з Хокінгом монітором).

Гра є не лише веселою, а й пізнавальною. Перед кожним боєм та після нього з'являється цитата одного із вченого. Крім того, можна побитися за улюбленого генія один раз, а можна вибрати режим своєрідної кар'єри, в якій слід перемогти усіх вчених.

Особливого шарму грі надає її восьмибітна графіка. Зручно й те, що її не потрібно нікуди інсталювати, а можна пограти просто у браузері в окремій вкладці.

Читайте також: В ігри Playstation 4 можна грати на комп'ютері (відео)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що змішування комп'ютерних ігор з іншими популярними темами (серед яких фільми, книги та наука) є хітом у сучасних розробників. Нещодавно невідомий ентузіаст зробив супергероя Флеша головним героєм GTA 5.