Київ програв в інформаційній війні уми громадян України, які опинилися на окупованій території, просто відмовившись в цю війну вступати. Про це, на сторінках "Обозревателя" заявив відомий блогер і волонтер з Донецька Леонід Краснопольський.

"Мене ось уже два роки дивує цілковита бездіяльність української влади в боротьбі за людей на окупованій території. ... Невже це так дорого - поставити ближче до лінії фронту потужні ретранслятори і дати сигнал українських телеканалів?", - задається питанням громадський діяч.

За його словами, Київ залишив жителів Донбасу напризволяще - у жителів окупованих територій не "ловить" жоден український телеканал.

"Який сенс в яскравих дорогих бордах з месиджами "Україна - єдина країна", встановлених в Києві або Львові, якщо в містах і селах поблизу лінії розмежування без проблем віщають російські канали і їх місцеві клони типу "Оплот-ТВ"?, - цікавиться Краснопільський .

Читайте також: В "ДНР" активно готуються до виборів - волонтер

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Більш того, українська влада виявилися не в змозі за допомогою спецзасобів "заглушити" на своїй території сигнал ворожих телеканалів, котрими йде "найпотужніша промивка мізків" і дезінформація. "Або бог з ними, з нашими телеканалами - встановіть хоч глушилки, щоб глушити російську телепропаганду!", - картається блогер.

Жителям "республік" просто нізвідки дізнатися, що голод на мирних українських територіях і відрізання голів в Києві - не реальність, а продукт кремлівських пропаганістов з "ДНР-ТВ", пояснює Краснопольський. За словами волонтера, українській владі слід розпочати мовлення, поки ворог не перетворив жителів Донбасу в своїх симпатиків або адептів.