Командир 90-го батальйону 81-ї бригади Олег Кузьміних, звільнений напередодні з полону, почав кульгати. Про це розповів брат комбата Сергій Кузьміних в ефірі Громадське ТБ.

"Коли його брали в полон, нога не була пошкоджена. Це слова навіть тих хлопців, з якими вони разом нпотрапили у поло. Навіть на тих відео, знятому "днровськими" каналами 20 січня - там чітко видно, що Олег ще добре ходить. Зараз Олег кульгає , йому важко ходити ", - зазначив брат комбата.

Читайте по темі: Звільнений командир кіборгів отримав орден "За мужність"

Крім того, за словами Сергія Кузьміних, в полоні його братові знадобилися гроші.

"Був такий факт вимоги грошей - я передавав певну суму грошей. Олег подзвонив і попросив передати певну суму грошей і я передав. Для викупу сума була маленька, для благ - велика, але не величезна", - зазначив він.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомлялося, кіборг Кузьміних закликав військових бути вірними присязі. Вчора президент України вручив йому орден і подякував за проявлену мужність