Українській військовослужбовцю і народному депутату Надії Савченко зробили крапельницю російські лікарі. Вона відмовилася від сухого голодування.

"Їй дали 800 мг фізрозчину. Червона риса відсунулася на кілька днів. Гра нервів, всередині в'язниці і зовні", - написав на своїй сторінці в Facebook один з адвокатів Ілля Новіков.

Відомо, що за вихідні до Надії в російську в'язницю ніхто не приходив, також не пустили українських консулів. Її сестра Віра Савченко написала, що крапельницю їй зробила з її ж згоди, також вона прийняла душ і готується до того, щоб лягти в лікарню. Протягом п'яти днів, а саме стільки тривала суха голодовка, про стан її здоров'я було відомо тільки зі слів адвокатів. Марк Фейгін повідомляв, що у його підопічної суха шкіра, а також відкрито проявляються ознаки властиві сухій голодовці.

Савченко оголосила голодування на знак протесту проти вироку російського суду, який визнав її винною за всіма статтями і дав 22 роки колонії, а також 30 тисяч штрафу.

Читайте також: Три варіанти звільнення Савченко

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що Надія Савченко відмовилася на обмін її на двох російських ГРУшників. У той же час президент Росії Володимир Путін заявив, що обмін з Україною повинен бути рівноцінним.