Вчора ввечері в італійському місті Палермо проходив матч 32 туру чемпіонату Італії між місцевим однойменним клубом та римським "Лаціо". Гості з перших хвилин почали нищити суперника, що викликало гнів гарячих сицилійських фанатів.

Як пише As, форвард "Лаціо" Мірослав Клозе вже на 15 хвилині матчу забив два голи. Це не аби як розгнівало місцеву публіку, адже їхній клуб відчайдушно бореться за виживання у Серії А. На 24 хвилині матчу арбітр зупинив зустріч через неадекватну поведінку на трибунах.

Далі заворушення на стадіоні тільки продовжувались. Петарда, яка прилетіла з трибун на поле ледь не підірвала гравця "Лаціо" Антоніо Кандреву. Зрештою матч все ж дограли, але справжнє пекло почалось за межами стадіону.

На вулицях Палермо фанати двох клубів влаштували бійки у кращих традиціях англійців вісімдесятих років. Уболівальники били одне одного руками, ногами, холодною зброєю та іншими предметами. На щастя, усі живі, але перед Фемідою постануть кілька десятків найгарячіших ультрас.

Читайте також: ІДІЛ планує теракти на Євро-2016

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В цілому матч, який, до слова, був дебютним для тренера Сімоне Індзагі, закінчився перемогою "Лаціо" з рахунком 0:3. "Палермо" перебуває на 18 місці у чемпіонаті Італії, а "Лаціо" без особливих перспектив йде на восьмій сходинці.