Поліція виявила автомобіль зниклого водія BlaBlaCar Тараса Познякова. Джерела в правоохоронних органах повідомляють про наявність ознак вбивства.

Як повідомляє видання "Страна.ua", машину львів'янина виявили поліцейські під час "прочісування" одного з гаражних кооперативів в Києво-Святошинському районі.

За даними джерела в салоні авто присутні сліди застосування вогнепальної зброї - за всіма ознаками, в машині сталося вбивство.

Раніше, друзі зниклого висловили побоювання, що на Познякова могли напасти через його професійну діяльність - хлопець працював помічником судді у Львові.

Читайте також: У соцмережах шукають зниклого пасажира "Блаблакара"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Позняков Тарас Олександрович зник у ніч на 5 квітня недалеко від селища Бобриця Києво-Святошинського району.

Як повідомила в Facebook волонтер Емма Шиманович, 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на важливу зустріч, взявши собі попутників на сайті bablacar.ua і раптово зник зі зв'язку.