Колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько спростував інформацію про те, що нібито підписував повідомлення про підозру. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

На запитання, чи підписував він повідомлення про підозру, яке ГПУ оприлюднила на своєму сайті, Касько прокоментував: "Це ж не мій підпис". У прямому ефірі екс-заступник генпрокурора продемонстрував власний підпис. Ведучі порівняли з підписом на документі, що оприлюднила Генпрокуратура. Вони справді не збігаються.

Також сьогодні, 11 квітня, ГПУ оприлюднила відео, на якому Каську вручають повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Проте самого моменту підпису документа екс-заступником генпрокурора немає.

Крім цього, Касько розповів про "заказушний підрозділ" ГПУ, який вручив йому підозру. "Я виходжу, і мене зустрічають близько п'яти осіб такої спортивної зовнішності в спортивному одязі. Вони намагаються зачитувати якісь документи, посилаючись на те, що вони є співробітниками правоохоронних органів, СБУ, сіпають мене за рукав. Один із них показав мені документ, він не дав мені його в руки прочитати, але представився як Сус Дмитро", - розповів він.

Читайте також: Порошенко заведе в ГПУ ляльковода - Шабунін

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За його словами, у ГПУ діє так званий "заказушний підрозділ", який виконує замовлення, а до його складу потрапляють за "відповідні заслуги". "Той самий Дмитро Сус, який вчора вночі ініціював це все дійство - це та людина, яка вела кримінальні провадження по слідчим прокурорам Генінспекції. Якщо пам'ятаєте у липні 2015 року, коли ми зловили так званих "діамантових прокурорів", по нас було порушено кримінальне провадження і його вів, зокрема, Дмитро Сус", - зазначив Касько.