Тихе містечко в Каліфорнії Палм-Спрінгс відоме тим, що кожну весну на нього з'їжджаються лесбіянки на весняний фестиваль Dinah. Жінки в епатажних костюмах і зачісках приїжджають в місто для того, щоб знайти свою другу половинку, а також провести приємно час.

Красуні-лесбіянки стрибають в басейн, граються на майданчиках під запальну музику і влаштовують різні ранкові та вечірні розваги, повідомляє bigpicture. Спокійне життя міста на вихідні стає центром для розваг. За підрахунками населення міста на кілька днів стає приблизно на 20 тисяч більше звичайної цифри.

Вхід на територію, де проходять розваги дівчат з ЛГБТ-спільноти відкритий, але не дивлячись на це на фотографіях не видно жодного представника сильної половини людства. Фестиваль триває більше ніж п'ять днів і є найбільшим заходом, аналогів якому немає, адже всі можливі ЛГБТ-марші тривають не більше ніж день. Фестиваль назвали на честь американської співачки Діани Шор.

Читайте також: Дженніфер Лоуренс в прозорій сукні бореться з худорлявістю (фото)

Нагадаємо, що перший неофіційний фестивал відбувся в 1986 році, коли жінки стали стікатися в Палм-Спрінгс.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще