У листопаді в США стартує в кінотеатрах фільм про письменника Ньюта Скамандера, який досліджував Нью-йоркське таємне товариство чарівниць і чарівників. Свої праці письменник викладе потім з книзі, яку Гаррі Поттер прочитає через 70 років на уроці Догляд за магічними істотами в школі магії і чаклунства Гогвартс. Цю книгу насправді все-таки написала Джоан Роулінг.

Ролик з'явився на офіційному каналі кінокомпанії Warner Bros. Pictures. Фільм під назвою "Фантастичні тварини і де їх шукати" покаже історію дивного письменника, який мріє потрапити в США для пізнання світу магії. Його зіграє зірка Голлівуду Едді Редмейн, який отримав Оскар в минулому році за Стівена Хокінга.

В майбутньому знімуть ще три фільми про "Гаррі Поттера", але незрозуміло, що це буде - продовження життя і пригод хлопчика, який переміг самого злого мага, або його дітей. Другим варіантом є те, що фільми продовжать розповідь про пригоди Ньюта Скамандера. Перший трейлер спін-офф опублікували ще до нового року, в грудні.

Читайте також: Джоан Роулінг продає стілець, на якому писала "Гаррі Поттера"

Нагадаємо, що лондонські фанати настільки втомилися чекати продовження Гаррі Поттера, що спровокували акторів одного з театрів зіграти своє продовження популярної саги. Цікаво, що Герміону Грейнджер зіграє афроамериканка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще