Японські виробники мотоциклів Yamaha винайшли інноваційний скутер O4GEN. Дизайнери намагались поєднати увесь функціонал та потужність залізного коня з футуристичним дизайном.

Інженери вирішили зробити новий скутер частково прозорим, щоб продемонструвати внутрішню потужність транспортного засобу. Особливим елементом дизайну є крила, наче у мухи. Їх при бажанні можна підняти та відчути собі на спині комахи-мутанта.

Крім того, корпус скутера оснащений передовими технологіями, на кшталт роз'єму для смартфону. А сидіння обшите натуральною шкірою високої якості.

Читайте також: Мотошоломи для любителів котів (фото, відео)

Нещодавно компанія Nitrinos створила річ, яка поєднає два пристрасті людей - котиків та мотоцикли. Компанія створила шоломи з милими вухами, наче у домашніх улюбленців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще