Народний депутат Владислав Голуб озвучив та прокоментував умови відставки прем'єра Яценюка. В ультиматумі про добровільну відставку є пункт, в якому прем'єр вимагає скасування Постанови ВРУ про відхилення звіту Кабінету Міністрів України та визнання діяльності Кабінету Міністрів України незадовільною.

Як зазначають у Народному фронті, ця вимога є жорсткою і без її виконання відставки Яценюка не буде. З цього приводу постає питання, чи дійсно прем'єр збирається у відставку, або це чергова його політична гра.

"Але, в такий спосіб поставлене питання є ніщо іншим як політичне шулірство та блюзнірство. А в таких речах я участь брати не хочу. Якщо вже Яценюк сказав що йде добровільно, то хай йде! Все інше - від лукавого", - написав Голуб на сторінці Facebook.

Читайте також: Саакашвілі закликав не голосувати за новий Кабмін

Він додав, що особисто був співавтором Постанови про визнання діяльності Кабінету Міністрів України незадовільною. Але у такий спосіб він не підтримуватиме відставку Яценюка, незважаючи на те, що сам сприяв звільненню його уряду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку 10 квітня.