Володимир Гройсман відмовився займати пост прем'єр-міністра через те, що президент Петро Порошенко не дав йому карт-бланш для тотальної боротьби з корупцією. Про це політичний аналітик Карл Волох написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під час нашої зустрічі я запитав у Гройсмана, чи розуміє він, що єдиний вихід для нього в разі набуття прем'єрства - отримати у президента такий карт-бланш, особливо з антикорупції, якого до цих пір нікому не давали?

-А Виходу немає, - відповів він. - Або отримати ці повноваження, або відмовлятися від посади", - написав Карл Волох.

Читайте також: Гройсман відмовився від посади прем'єра - Мустафа Найєм

Як повідомлялось раніше, депутат БПП Мустафа Найєм запевнив, що Гройсман відмовляється від посади. Зі слів Голови Верховної Ради головна причина - у процесі переговорів не виконали його умови. Про те Гройсман виступає за призначення на посади в уряді багатьох своїх соратників, з якими він співпрацював ще будучи на посаді мера Вінниці, на що не погоджується президент Петро Порошеко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще