Київський напівмарафон, що відбудеться в найближчі вихідні, змусив міську владу перекрити три ключових моста, а також рух транспорту по ряду центральних вулиць.

Як повідомляє прес-служба КМДА, шостий Київський міжнародний напівмарафон пройде в неділю, 17 квітня. За попередніми оцінками, захід збере до восьми з половиною тисяч учасників.

Маршрут почнеться з Подолу і пройде через Набережну Дніпра, Московський міст, Труханів острів і завершиться на Подолі. Довжина забігу досягає 21-го кілометра.

З шести ранку 16 квітня до десятої вечора буде перекрита вулиця Сагайдачного. Двома годинами раніше в неділю відкриють Контрактову площу.

Читайте також: Через місяць з Троєщини на Петрівку можна буде дістатися за 7 хвилин

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У день основного забігу, 17 квітня з дев'ятої ранку до першої години дня в обох напрямках буде перекрито рух по Гаванському мосту.

Міст Метро (від Гідропарку до Дніпровської набережної) буде перекрито на сорок хвилин, починаючи з дев'ятої ранку і на 50 хвилин з 12.10 дня. Рух по Московському мосту буде зупинено з 9:30 до 11:40 (в сторону лівого берега).

З дев'ятої ранку до першої години дня перекриють Дніпровський спуск і Набережне шосе. З дев'яти до 15:30 - дорогу від Боричевого узвозу до моста Метро;

З 8:30 і майже до чотирьох дня будуть перекриті вулиця Набережно-Хрещатицька і Володимирській узвіз. Вулиця Трухановская - з восьми до 15:45. З пів на десяту до 11:40 рух зупинять по вулиці Набережно-Рибальській.

Повідомляється, що в найближчий уїк-енд, крім основного, відбудуться забіги на 5 і 10 км, благодійний забіг на 2 км, естафета 4 5 км і великі заїзди для ролерів на 5 і 21 км. Також заплановано шість дитячих забігів.