Російські найманці, які воюють на боці сепаратистів Донбасу, почали скаржитися на погане харчування. Їм частіше готують їжу з "гнилих овочів". Головне розвідувальне управління Міноборони підтверджує цю інформацію і повідомляє, що найманців з РФ на Донбасі перевели на особливе харчування в зв'язку з релігійними святами, швидше за все мається на увазі піст.

"Близько третини щомісячного грошового утримання передається начальникам продовольчих служб для придбання якісних продуктів на продовольчих ринках і в супермаркетах", - йдеться у зведенні української розвідки на сайті Міноборони.

Військові зазначають, що друга особливість серед бойовиків Донбасу в тому, що вони завдають собі каліцтва і ламають військову техніку, щоб не воювати. Для цього застосовують тактику сліпих снарядів і куль. Такі випадки зафіксували в Новоазовську на Маруіпольском напрямку, а також в районі Горлівки, Шахтарську та Макіївці. Найчастіше "травмують" керівний склад.

Українська розвідка знайшла ще одного російського військового, який керує відділом кадрів 2 АК ЗС РФ, який дислокується в окупованому Луганську. Ним виявився російський підполковник Степанян Самвел Едуардович, який знаходиться на Донбасі з березня 2016 року.

Читайте також: У разі повномасштабної війни на Україну чекають великі втрати - експерт

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко заявив, що на Донбасі воюють більше п'яти тисяч російських військових.