Виявляється, жінкам, щоб бути сексуальними, не потрібні одяг дорогі аксесуари або професійний макіяж: їх природність, майстерно обрамлена в оправу ажурних тіней - ось справжня краса, яка змусить довго милуватися ними кожного глядача.

Коли не було ще фото банків з принтами на будь-який смак і колір, коли були тільки фотограф, модель і камера, а фотографії виявлялися і сушилися на прищіпках, навіть тоді не існувало межі фантазії фотографа.

В даний час зробити з будь-якої навіть самої звичайної фотографії шедевр не представляє особливих труднощів. Кілька хвилин / годин і диво фото обробки готове. Але якщо повернутися до витоків фото-мистецтва, коли про фотошопі ще не те що ніхто не чув, але ніхто і не замислювався то стає складним уявити, як фотографи того часу домагалися будь-яких ефектів а іноді і кольорів.

Одними з найчаруючих являються фото жінок в стилю НЮ на полі битви тіней та світла. Ці фото зачаровують своєю таємничістю, сексуальністю та грацією.

Читайте також: Російська відповідь здобним формам Кім Кардашян (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фотографії в стилі ню завжди мали суперечливі відгуки. Для когось це порнографія,, а для інших оголене людське тіло в правильному ракурсі і освітленні - це високе мистецтво. Майже всі фотографи явно відносяться до другого типу людей. Знімки в запропонованій добірці і об'єднує не тільки наявність на них оголеного жіночого тіла, але і одна помітна деталь: тіні.Всі моделі одягнені тільки в тіні, а їх тіла стали полотном для гри світла і тіней.