Колишній заступник міністра економіки України, радника голови Одеської ОДА Михеіла Саакашвілі, юрист Олександр Боровик написав на своїй сторінці в Facebook про те, що ряд народних депутатів України намагаються позбавити його українського громадянства.

"Кілька 25 (!) Депутатів Верховної Ради ініційовано петицію про позбавлення мене Українського громадянства. Перш за все, між нами юристами, ніхто не може позбавити народженого українця Українського громадянства", - повідомив Боровик.

Радник Саакашвілі порадив депутатам, замість таких протиправних дій, займатися своєю роботою - "рішенням політичної кризи в країні". Щодо скандалу, що виник навколо антидержавної картинки, яку приєднали до посту Боровика, і яка викликала таку реакцію нардепів, радник Саакашвіллі заявив, що не має до неї жодного відношення.

"В одному з запрошень на акцію від початку взагалі не було ніяких фото. Потім протягом дня організатори доповнювали свої пости, в тому числі і різноманітними фото і картинами, які вони міняли кілька разів. Я на цей процес не мав впливу, і ніяк з цим не пов'язаний", - пояснив юрист.

Йдеться про зображення, що з'явилася 8 квітня і було поширено в Facebook під ім'ям Олександра Боровика. На фото зображений дещо "стилізований" прапор України. Робота має назву фразою: "В Одесі #АртРеволюція проти #лицемірства". На даному "прапорі" можна було розрізнити чоловічі статеві органи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Саша Боровик показав статеві органи

"Я запитав організаторів, що це була за картина, яка так зворушила частину суспільства - вони мені пояснили, що це був їхній протест проти того, що в Одеський мерії під українськими прапорами засіли лицемірні бандити", - доповів Боровик.

За словами радника, він навіть не помітив, як було додано це зображення, поки йому не стали телефонувати журналісти "з інтернет-ресурсу Коломойського".

"Я повинен сказати, що коли я перебуваю в Одеській міськраді, то там дійсно є відчуття абсурду, коли я бачу цих бандитів на чолі з Трухановим, під національними кольорами, або коли я бачу Ківалова, або Гончаренко, або Голубова - з значками народних депутатів співаючих національну гімну", - задається питанням Боровик.

Одеський регіональний політик цікавиться - чому зазначена ним абсурдна ситуація не турбує народних виборців і не здається їм вульгарною.