Автомобіль одного з лідерів бойовиків і командира незаконного збройного формування "Привид" Олексія Мозгового підірвали дистанційно двома протипіхотними мінами МОН-50 біля села Михайлівка Луганської області.

Про це написав командир загону "Тіні" Олександр Гладкий у своєму Facebook.

За його словами, при вибуху разом з Мозговим загинуло троє осіб, а ще трьох пристрелили з автоматів.

Інформацію про вбивство Мозгового підтверджують і терористи. Проте народний депутат Антон Геращенко припускає, що лідера бойовиків ліквідували співробітники ГРУ.

Читайте також: У Луганській області вбили терориста Мозгового

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік під час брифінгу заявив, що вбивство Мозгового є результатом міжусобної боротьби між бойовиками.

"Вчора невстановлена ​​диверсійна група влаштувала засідку на Олексія Мозгового - ватажка бандформування "Привид", яке входило до складу так званої "ЛНР". Разом з ним були вбиті щонайменше двоє його охоронців і жінка, яка виконувала функції його прес-секретаря", - розповів він.

Спікер нагадав, що 1 січня 2015 був убитий інший лідер бойовиків на прізвисько "Бетмен". Також на території Луганської області тривають постійні внутрішні конфлікти під час роззброєння банд так званих "козаків".