Кабмін опублікував цілий пакет документів по зарплатах госслуажщіх, які передбачають підвищення виплат. Вони вступлять в силу з першого травня. Згідно нововведення чиновники зможуть отримати надбавку в розмірі половини від своєї зарплати.

Про це повідомляє UBR. У чиновників зміняться тарифні оклади. Ці зміни торкнуться тих, хто працює в так званих, "обслуговуючих" держорганах. "Молодшому" персоналу, а саме стенографістам, операторам комп'ютерного набору, експедиторів та іншим, встановлять посадовий оклад в розмірі 1747 гривень. А начальникам відділів і управлінь платитимуть 3620 гривень на місяць.

Також держслужбовці зможуть отримувати доплати в розмірі до 50% від окладу за стаж, додаткові навантаження. Це має сприяти "посиленню мотивації до високопрофесійної, результативної і високоякісної роботі".

Читайте також: У Саакашвілі немає власних авто

Бонуси чиновники отримають за інтенсивність праці, виконання особливо важливої ​​роботи, ініціативність, своєчасне виконання завдань. Але ці вимоги і так входять в їх посадові обов'язки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Найцікавіше в нововведеннях те, що в разі несвоєчасного виконання своїх завдань або інших порушення чиновник все одно отримає надбавку. Але її розмір всього лише буде меншим.