Міська адміністрація Івано-Франківська встановила перед своєю адмінбудівлею шлагбаум за 76 тисяч гривень, "відхапавши" під парковку для чиновників частину пішохідної зони. Як повідомляє місцеве видання "Репортер", передплату за замовлення шлагбаума зробили, не дочекавшись відповідного рішення сесії. Така цінна конструкція відгородила близько 20 паркувальних місць для службового транспорту міської влади.

У той же час, за заявами активістів Української Галицької Партії, на складах комунальних підприємств міської ради лежать без діла чотири шлагбауми. "Але нова влада купує нові. А 76 тисяч гривень - це не малі гроші... Це 151 пачка підгузників для хворих дітей-інвалідів або 9500 буханок хліба", - зазначила глава місцевого відділення УГП волонтер Наталя Сербин.

Читайте також: Чоловік економить на домофоні та ходить додому через вікно (відео)

Примітно, що Шлагбаум змонтували не впритул до парковки, а на прохідній частині вулиці, де щодня ходять тисячі людей.

"Тепер на оригінальну барикаду, позначену жовтими стрічками, наштовхнеться майже кожен житель міста. Але в пошуках вузького проходу, буде час подумати над пріоритетами в роботі міської влади", - зазначають громадські активісти.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще