Завтра в столиці відбудеться презентація першого автобуса-бібліотеки, який отримав назву "Книжкобус". Такою інформацією на офіційній сторінці в facebook поділилося Комунальне підприємство "Київпастранс".

Захід відбудеться на вулиці Січових Стрільців 15 квітня близько 09:30. Проект "Книжкобус" - це спільний проект КП "Київпастранс", Фундації Дарини Жолдак та Благодійного фонду "КОЛО".

"Автобус-бібліотека має на меті залучити дітей до більш активного читання книг у звичайному форматі, так і за допомогою сучасних гаджетів". - Зазначив директор "Київпастранс" Сергій Майзель.

Читайте також: Зарядки для гаджетів на зупинках Києва заіржавіли (фото)

Нагадуємо, велосипедна книжкова крамниця з травня розпочне свій рейс по столиці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікавий проект створює команда інтернет-книгарні "ВсіКниги". Гроші на виготовлення мобільної крамнички учасникам проекту вдалося зібрати на краудфандинговій платформі "Велика Ідея".