Луганчани з міста Щастя вийшли на мітинг проти ротації військових частин перед можливим наступом бойовиків. Місцеві кажуть, що з міста збираються відвести 92-гу бригаду, хоча тиждень тому вже вивели 80-ту аеромобільну бригаду.

"Нам важливо знати і відчувати, що українська армія нас не залишить. Хлопці, які несуть тут службу, знайомі з місцевими реаліями, знають місцевість та специфіку", - процитував прес-центр АТО громадську активістку Марину Данилюк.

Декілька десятків городян вийшли вчора під військову комендатуру із плакатами: "Щастя – це Україна", "21 ОМБР з нами" та іншими. На зустріч із місцевими вийшли кілька бійців 92-ї механізованої бригади, які запевнили мітингувальників, що їхні хвилювання – безпідставні.

Читайте також: Щастя обстрілювали із танків понад дві години

Поблизу міста розташована Луганська ТЕС, яку постійно намагаються захопити бойовики. Саме тому Щастя щільно обстрілюють вже понад півроку. Під ТЕС постійно затримують диверсійно-розвідувальні групи бойовиків, безпека станції під особливим контролем сил АТО.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

21 травня СБУ заявляла, що головною метою групи затриманих російських військових Єрофеева та Александрова було збройне захоплення Щастя.